Free2drive

Goedkoop en snel voorbereid op je rijexamen? Bij ons bent u aan het juiste adres. U oefent door middel van VR-technlogie in een simulator. Denk hierbij aan alle bijzondere verrichtingen met daarbij ook  nog ander verkeer. Een perfecte plek om u klaar te stomen voor het rijexamen.

Free2drive
VR rijlessen

Missie

Free2drive is een bedrijf dat is ontstaan vanuit een probleem waar wij tegenaan liepen. Namelijk de hoge kosten van het rijbewijs (gemiddeld €2300,-). Onze missie is hierbij om hierop in te spelen als bedrijf en er voor te zorgen dat mensen die rijlessen nemen door middel van onze dienst (rijlessen dmv VR) goedkoper uitkomen in het totale kostenplaatje. Hierbij kunt u oefenen in een rijsimulator die wij thuis bij u af leveren en installeren. U kunt zelf bepalen hoe vaak u oefent en wat u oefent. Zo kunt u zich focussen op de bijzondere verrichtingen, maar ook het rijden in de stad of op de snelweg.

Visie

Ons doel is om hetgeen dat we nu al zien bij piloten en coureurs ook te brengen bij de gewone autobestuurders. Hierbij willen wij een positief gevoel bij onze klanten achterlaten en een versnellende en kostenbesparende factor zijn bij het behalen van het rijbewijs. Ons doel is om een positieve impact te hebben op de rijbranche. Dit willen wij doen door nauw samen te werken met rijscholen en onze stakeholders. Wij geloven hierbij in de kracht van social media om ons platform online uit te breiden en zo naamsbekendheid te creëren.

Visie Free-to-drive

Bedankt voor je interesse!

Momenteel werken we hard om onze software nog realistischer te maken. Blijf op de hoogte door hieronder je e-mail in te vullen.